22 januari 2022

Met aanhanger en een rijbewijs be op zak!

2 min read
osseforth

Voor mijn nieuwe opdrachtgever was het noodzakelijk om een rijbewijs be te halen. Ik had dit nooit eerder gedaan, omdat het niet perse nodig was. Maar omdat het al wel lang op mijn lijstje stond, besloot ik bij het aannemen van de opdracht meteen mijn rijschool te bellen, voor het maken van een afspraak. Binnen enkele weken had ik mijn rijbewijs al op zak. Er is geen theorie voor nodig, enkel echt praktijkervaring. De eerste keer was het echt moeilijk. Hoewel ik best aardig rij, dacht ik niet dat het mij ooit ging lukken om een aanhanger in te parkeren in smalle stukjes. Het was soms echt een zenuwachtige ramp. Gelukkig werd ik goed begeleidt door mijn instructeur en was het een kwestie van tijd, en van oefening, voordat ik dit onder de knie kreeg.

rijbewijs be

Met rijbewijs goed voorbereid de opdracht in

Het duurde niet lang eer ik mijn rijbewijs had, waardoor ik meteen kon starten aan mijn opdracht. Dit was ontzettend fijn, ik heb namelijk mijn investering er meteen er weer uitgehaald, zo zie je het natuurlijk het best. Voor mij is het echt helder: doe dit, want het is echt de moeite waard. Daarbij vind ik het een zeer vriendelijk bedrijf, dus mocht je in de buurt wonen en nog niet in bezit zijn van een rijbewijs, dan raad ik je zeker aan om hier eens te gaan kijken. Via de website zie je wat ze allemaal doen en wat de tarieven zijn. Mocht je je vrachtwagen rijbewijs willen halen, dan kun je ook bij ze terecht. Er wordt goed gekeken naar je leercurve, waardoor het ontzettend goed past bij wie je bent en hoe je het beste leert. In die zin echt top onderwijs.

rijbewijs